Personal Training

Personal training, eli yksilövalmennus ei ole enää pelkästään elokuvatähtien ja julkkisten yksinoikeus. Se sopii ratkaisuksi ihan jokaiselle kuntotasosta tai iästä riippumatta. Se on nopein, tehokkain ja tuloksekkain tapa saavuttaa terveellinen keho ja hyvä fyysinen kunto.

Personal trainerin käytön tehosta on tehty lukuisia tutkimuksia. Tulokset puhuvat sen puolesta, että personal traineriä käyttävät saavuttavat tavoitteensa nopeammin ja tehokkaammin kuin yksin treenaavat.

Olitpa sitten aloitteleva kuntoilija tai vanha konkari, on personal trainerin käytöstä hyötyä. Personal trainer käy läpi ruokailutottumuksesi ja sen hetkisen kuntotasosi. Hän tekee sen pohjalta juuri sinulle sopivan ohjelman tai etsii jo aktiivisesti treenaavalle uusia keinoja saavuttaa parempia tuloksia.

Hyvinvoinnin edellytyksen kolme tekijää ovat liikunta, ravinto ja lepo. Personal trainingissä luodaan sinulle yksilöllinen kuntoilu- sekä ruokasuunnitelma sinun omien tavoitteidesi ja kuntoilutottumustesi mukaisesti. Ihanteellinen lopputulos on, kun saavutetaan joko uusi terveempi elämäntapa tai saadaan lisäpotkua jo entuudestaan aktiiviseen treenaamiseen.

Suurin ongelma kuntoilussa on monesti tahdonvoima. Siihenkin on yleensä personal traineristä apua. Yhteiset treenit valmentajan kanssa ovat hauskoja ja palkitsevia. Säännöllisin väliajoin tehtävät kuntotestaukset ja kehon mittaukset lisäävät motivaatiota vain entisestään.

Oli tavoitteesi sitten painonpudotus, kehonmuokkaus, kunnonkohotus tai vaikkapa maraton – yhdessä saavutamme sen!